İSTANBUL / ÜSKÜDAR - Abidin Gün İlkokulu

Kas

Çök-Kapan-Tutun hareketini Öğrencilerimize anlatarak 11 Kasım 2022 Cuma günü saat 10.30'da siren sesiyle birlikte deprem tatbikatı yapılacaktır. 12 Kasım cumartesi günü  tatbikat saati 18:57 de tüm öğrenciler ailelerine öğrendiklerini anlatacak ve birlikte evlerinde tatbikata katılmaya davet edeceklerdir.

Sayın Velilerimiz;

Okulumuz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği (9Şubat2012Tarihve28199 Sayılı Resmi Gazete) esasları çerçevesinde 26/10/2022 Çarşamba günü saat 09.30'de, yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde 31/10/2022 Pazartesi günü saat 13.00'de okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Değerli Velilerimiz;

Aile Okulu Projesi Veli Eğitimlerimiz Abidin Gün İlkoklulu Konferans Salonunda Eğitim Planlanacaktır. Eğitime başvuracak velilerimiz idarecilerimizle iletişime geçebilirler.

Kas

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında tüm yerleşkelerimizde hayvan haklarının önemi vurgulandı ve sokak hayvanları için barınma yerleri hazırlanıp onları beslemek adına öğrencilerimiz için sınıflarında hazırlanan mamalar evlere gönderildi. Hayvan haklarının korunması sadece bugün değil, tüm zamanlarda önemsenmesi vurgulanmıştır. Günün güzel sürprizi minik kedi ''Topak'' misafirimiz  oldu.

Kas

Herhangi bir kullanım alanında kullanılamayacak halde olduğu için atılan tüm kağıt ve kartonlar; geri dönüştürülebilen ve birçok kağıt türünün üretiminde kullanılabilecek şekilde ekonomik değeri olan bir hammaddedir. Atık kağıtların geri dönüşüme kazandırılması ile; doğal kaynakların korunması ve enerji tasarrufu sağlanabilir, hava ve su kirliliği önlenebilir. 1 ton atık kağıdın geri dönüştürülmesi ile; 32 m³ su tasarrufu, 4.100 kilowatt/saat elektrik enerjisi tasarrufu ve 1.750 litre fuel-oil tasarrufu sağlanabilir.

Çalışma alanlarımızda, evlerimizde oluşan atık kağıtları, eski ders kitaplarınızı, okulumuzdaki atık kağıt toplama kutularına atarak; Sıfır Atık Projesi kapsamında atık kağıtların geri dönüşüme kazandırılmasına destek verebilirsiniz.

Bu kapsamda atık kağıtlarınızı okulumuz personeli gözetiminde, güvenlik birimine bırakabilirsiniz.

23-10-2020